بالابردن نشاط اجتماعی و شادی یکی از عوامل پیشگیریکننده خشونت است هر چه نشاط و شادی اجتماعی افزایش یابد خشونت به همان میزان کاهش مییابد.
بررسیهای انجام شده توسط وزارت آموزش و پرورش نشان میدهد، درحال حاضر پدیده خشم پنهان» و تمایل به خشونت» در دختران بیش از پسران وجود دارد و به شدت نیز در حال افزایش است.
عباس علی باقری مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران چندی قبل درمصاحبه با خبرگزاری ایسنا از خشونت خفته در دختران و رفتارهای پرخطر در پسران اعلام نگرانی کرده و اظهار داشته بود: متاسفانه یک متولی خانواده که در سطح کشور قوی عمل کند، نداریم.
وی افزود، رفتارهای پرخطرو خشونت در جمعیت دانش آموزان پسر و دخترآمار بالایی دارد ازاینرو باید برای مقابله با آسیبهای اجتماعی اقدامات ریشهای واساسی انجام داد به نظر میرسد بهترین راه دادن مشاوره به خانوادهها و توانمند کردن مربیان است تا بتوانند برنامههای پیشگیرانه را اجرا کنند.
ریشههای خشم و خشونت
دکتر مجید ابهری – رفتار شناس اجتماعی در مورد ریشههای خشم و خشونت به گزارشگر رومه اطلاعات میگوید: خشونت به عنوان یک واکنش رفتاری تابع بسیاری از فرآیندها و مکانیسم روحی، روانی و عصبی است و این در حالی است که این رفتار اکتسابی بوده و هیچ ربطی به مسایل ژنتیکی و قومیتی ندارد.
وی با توجه به این مطلب که خانواده اولین نهاد آموزش خشونت است میافزاید: رفتارهای والدین با یکدیگر، پرخاشگری، درگیرهای لفظی وگفتمانهای خشن الفبای خشونت رفتاری را به کودکان آموزش میدهد که پس از آن هم مدرسه و جامعه آْموزش خشونت به کودکان را تکمیل میکنند. این در حالی است که رفتاران آموزگاران، مربیان و آحاد مردم در جامعه بایستی به گونهای باشد که آموزههای رفتاری صحیح را به کودکان منتقل کنند.
پیام رهبری در پی شهادت سپهبد سلیمانی
خشونت ,اجتماعی ,آموزش ,رفتاری ,کودکان ,شادی ,خشونت به ,به کودکان ,و پرورش ,در حالی ,این در
درباره این سایت